Advertisement

Σεισμοσ Καστορια - Η Καστοριά στο πρόγραμμα "ευρωπαϊκές λίμνες" : Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Σεισμοσ Καστορια - Η Καστοριά στο πρόγραμμα "ευρωπαϊκές λίμνες" : Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 19 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της καστοριάς όσο και σε άλλες πόλεις. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας.

Η Χριστίνα Ψάλτη και ο επιχειρηματίας Αντώνης Καρδάρης ...
Η Χριστίνα Ψάλτη και ο επιχειρηματίας Αντώνης Καρδάρης ... from www.tromaktiko.gr
Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά και πιο συγκεκριμένα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της λίμνης ορεστιάδας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 19 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 09:12. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά.

Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news. Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το. Σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:31), σήμερα τετάρτη το επίκεντρο του σεισμού καταγράφεται στο χωριό πτεριά του δήμου καστοριάς. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της καστοριάς. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καστοριά.

Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ.

Ματέο Γκαρσία - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr
Ματέο Γκαρσία - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr from onsports.bbend.net
Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καστοριά. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε η καστοριά και διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας.

Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της καστοριάς όσο και σε άλλες πόλεις. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καστοριά.

Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα:

Σεισμός αισθητός στην Καστοριά | Documento
Σεισμός αισθητός στην Καστοριά | Documento from img.documentonews.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας.

Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 09:12. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά.

Posting Komentar

0 Komentar